Събития

Представители на АКФ се срещнаха с посланика на САЩ - Херро Мустафа

Директорът на „Антикорупционен фонд“ Бойко Станкушев и д-р Атанас Славов, старши правен съветник във Фонда, се срещнаха с посланик Мустафа. На срещата бяха обсъдени актуални въпроси на борбата с корупцията и ситуацията с върховенството на правото в България.

Антикорупционният фонд представи своя годишен мониторингов доклад „Антикорупционни институции: активност без видими резултати“

На 25 юни 2020 (четвъртък) от 10:30 часа Антикорупционният фонд представи изводите от своя годишен мониторингов доклад върху разследванията на корупция по високите етажи на властта „Антикорупционни институции: активност без видими резултати“. Вижте повече
тук.

Членове на екипа на АКФ се срещнаха с Хера Браун, стипендиант на програма „Фулбрайт“

12.02.2020 Днес членове на екипа на АКФ се срещнаха с Хера Браун, стипендиант на програма „Фулбрайт-Шуман“, която изследва теми свързани с миграцията към Европа. Г-жа Браун се интересува и от със схемите за „златни паспорти“ за инвеститори в България – тема, по която работи и АКФ.

Фондация „Антикорупционен фонд“ организира обучителен семинар за разследващи журналисти

29.11 – 01.12.2019 Фондация „Антикорупционен фонд“ с подкрепата на Посолството на Кралство Нидерландия организира обучителен семинар за разследващи журналисти. Събитието, което се проведе в комплекс „Старосел“ събра водещи български журналисти с лектори от Нидерландия.

Представяне на АКФ в САЩ

19.11.2019 г. Фондация „Антикорупционен фонд“ представи дейността си на серия от срещи на високо ниво във Вашингтон, Ню Йорк и Бостън. За повече информация прочетете тук.

12-ти ноември 2019: Подобряване на конкурентоспособността на фирмите в България

Повече от 70 изпълнителни директори на фирми, дипломати и представители на търговски и бизнес организации се събраха днес в София за дискусия, посветена на борбата с корупцията в частния сектор. За повече информация прочети тук

Лятно училище за НПО

Правният експерт на АКФ Лора Георгиева-Матеева беше един от 17-те представители на граждански организации, участвали в осмото Лятно училище за НПО 2019, проведено между 23-ти и 28-и септември и организирано от Български център за нестопанско право.

 

Обучение - II

„Антикорупционен фонд“ проведе на 10 ноември 2017 първото си обучение в Столична Община по покана на г-жа Мария Ачкова, кмет на Район Средец.

Обучение - III

Политическият клуб на студентите от АУБ по време на „Политическата седмица“ в АУБ, 20-24 ноември 2017, покани „Антикорупционен фонд“ да проведе лекция на тема „Изграждане на система за превенция на корупцията и измамите“

Харесайте ни!


This will close in 140 seconds