"Антикорупционен фонд" разработи и възложи експертно антикорупционно социологическо изследване. Очаквайте в няколко части данните за реалното гражданско отношение към корупцията по конкретни знакови казуси във високите етажи на властта. Кои са виновните за това, ще бъдат ли наказани и какви са очакванията подобни проблеми да се повторят отново? Заедно с вас, ние ще направим изводи и ще тестваме идеи за антикорупционни действия като възможността за анонимни сигнали за корупция, адекватен ли е прагът за конфискация на имущество с недоказан произход и не трябва ли да бъде въведено съответно на проблемите извънредно антикорупционно законодателство.

Какво е доверието ви в институциите на България и сигурни ли се чувствате да подадете сигнал за корупция в държавните институции? Не се колебайте да подадете защитен сигнал при нас.
Обществено доверие
в институциите за противодействие на корупцията

Социолгия - част I

________________________________


Корупция и
безнаказаност

Социолгия - част II

________________________________
 
 

АНТИКОРУПЦИОНЕН СИГНАЛ

.

ВСЯКА ПОДРОБНОСТ Е ВАЖНА. ОПИШЕТЕ ВСИЧКИ ФАКТИ И ДАННИ, КОИТО ПОРАЖДАТ СЪМНЕНИЯТА ВИ. ПРИЛОЖЕТЕ КОПИЯ И/ИЛИ ОРИГИНАЛИ НА ДОКУМЕНТИ, АКО РАЗПОЛАГАТЕ С ТАКИВА ТУК.

МОЛЯ, ПРИЛОЖЕТЕ ВСЯКА ДОСТОВЕРНА ИНФОРМАЦИЯ. ИМЕНА, АДРЕСИ, И-МЕЙЛИ, ДАТИ, СУМИ. "ИВАН ИВАНОВ Е КОРУМПИРАН” Е КЛЕВЕТА. ПОДКРЕПЕТЕ ТВЪРДЕНИЕТО СИ С ФАКТИ.
АНТИКОРУПЦИОНЕН ФОНД ПРИЕМА ПОДПИСАНИ ЛИЧНО И АНОНИМНИ СИГНАЛИ. АКО ИСКАТЕ ДА ПОДАДЕТЕ СИГНАЛ АНОНИМНО, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПУБЛИЧЕН WI-FI ИЛИ VPN ANONYMIZER И ПОСОЧЕТЕ ИНИЦИАЛИ, ИЛИ ПСЕВДОНИМ. (НАПРИМЕР ИВАН ИВАНОВ, ИЛИ И.И.). ВПИШЕТЕ И-МЕЙЛ АДРЕСА СИ, АКО ПРЕДПОЧИТАТЕ ДИРЕКТНА ВРЪЗКА С НАС.

НЕ СПОДЕЛЯЙТЕ ИНФОРМАЦИЯТА СИ С НЕДОВЕРЕНИ ИЗТОЧНИЦИ,
ЗА ДА НЕ ПРИКРИЯТ ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ СЛЕДИТЕ СИ.