ПОЛИТИЧЕСКИЯТ КЛУБ НА СТУДЕНТИТЕ ОТ АУБ ПО ВРЕМЕ НА„ПОЛИТИЧЕСКАТА СЕДМИЦА” В АУБ, 20-24 НОЕМВРИ 2017, ПОКАНИ “АНТИКОРУПЦИОНЕН ФОНД” ДА ПРОВЕДЕ ЛЕКЦИЯ НА ТЕМА “ИЗГРАЖДАНЕ НА СИСТЕМА ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА КОРУПЦИЯТА И ИЗМАМИТЕ”.

Тонът на върха и силната политическа воля. Такъв беше отговорът на екипа ни по време на проведената на 21 ноември 2017 г. лекция в Американския университет в България, в отговор на въпроси от студенти, какво може да се промени в държавата, за да се минимализира корупцията.
Чрез познаването на похватите за превенция и противодействие на корупцията всяка система може да създаде устойчиви механизми и принципи, с които да възпрепятства възможността за корупционни действия. Такъв подход пази доброто име на организацията и посочва проблемите ѝ.
Лекторът от “Антикорупционен фонд”, Йордан Карабинов, MBA, ACCA, CIА, представи систематично модели и практически стъпки за превенция на корупцията. Атмосферата предразположи към приятна и динамична дискусия.
Екипът на “Антикорупционен фонд” високо оценява проявения интерес и предоставената възможност за среща със студентите на Американския университет в България и с радост ще откликне на всяка покана на младата академична аудитория в страната, от която зависи бъдещето ни.
Не се колебайте да ни потърсите за обучение и вие!