ПРЕВЕНЦИЯ И ИНДИКАТОРИ

Корупцията е заплаха за правата, свободата и живота на всеки обикновен човек. В условия на висока корупция ние оставаме бедни, необразовани, без стремеж към творчество или предприемачество, а това означава без бъдеще. Да открием и изобличим корупцията навреме е една от най-важните цели на обществото ни. "Антикорупционен фонд" ще ви помогне да научите какви са различните типове измами и корупционни схеми, кои са основните индикатори за тях и как да подадем ефективен достоверен сигнал.

Екипът ни предлага безвъзмездно обучение на организации за превенция на корупция, подходящо за всички стратегически органи. Служители, работещи във високорискови отдели като „Покупки”, „Връзки с обществеността”, „Финанси” и „Европроекти“. Главни счетоводители, Финансови контрольори и Вътрешни одитори. Служители от отдели, като „Човешки ресурси”, „Съответствие”, „Пране на пари”, „Управление на риска”. Не се колебайте да запишете организацията, която представлявате сега.

ЗАПИШИ СЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ

Благодарим Ви за желанието да запишете Вашата организация за обучение от "Антикорупционен фонд". Очаквайте незабавна връзка с екипа ни.