УСПЯВАМЕ ЗАЕДНО

Екипът на "Антикорупционен фонд" обезпечава прегледа на всеки един достоверен сигнал, постъпил при нас. Фондът води разследвания и на база публично достъпната информация. Правният ни център изработва становище, уведомява отговорните институции и следи за действията им.

"Антикорупционен фонд" подбира хората в екипа си с мотивация и ценностни принципи в полза на обществото. Бъди един от нас! Не се примирявай. Спри корупцията!Мирослава Петрова

е завършила СУ “Св. Климент Охридски” и има петнадесетгодишна професионална кариера в областта на управлението на проекти. От 2013 г. тя е доброволен активист в поредица граждански организации, като цели консолидиране на гражданската енергия за устойчиво свободно общество. Съосновател и изпълнителен директор на "Антикорупционен фонд".

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Николай Стайков

е икономист по образование с дългогодишен журналистически опит в областта на икономическата политика, приватизацията и обществените поръчки. Граждански активист и съосновател на няколко граждански инициативи. Съосновател и член на борда на "Антикорупционен фонд".

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Йордан Карабинов

MBA, ACCA, CIА, извършва вътрешни одити и разследвания на измами в четиринадесет страни в Европа, САЩ и Австралия. Преподавател по управление на риска и предотвратяване на измами, провел обучения на повече от четиристотин участници от корпоративния и държавния сектор. От 2013 г. г-н Карабинов е председател на Управителния съвет на Института на вътрешните одитори в България. Съосновател и член на Управителния съвет на "Антикорупционен фонд".

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Адв. Грета Ганева

е адвокат от Софийска адвокатска колегия. Магистър, специалност „Право" и магистър „Право на Европейския съюз“, СУ „Св. Климент Охридски“. Междууниверситетска диплома, Университет на Лотарингия, Република Франция, Нанси, "Право и исково производство на Европейския съюз". Специализации: „Публична администрация“, "Правораздаване", СУ „Св. Климент Охридски“. Директор "Правен център" на "Антикорупционен фонд"София Желева

завършва специалност "Право" във Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий". Следва придобиване на задължителния си юридически стаж в Софийски окръжен съд. След това стартира и трупа практиката си в няколко кантори, специализиращи дейността си в различни области на правото. Понастоящем е част от правния отдел на "Антикорупционен фонд".